Eventsejlads til private

Den ultimative fartoplevelse

Når weekenden lurer, kan det godt være, den skal piftes lidt op, og her kan Fireflyes.dk hjælpe dig. På tværs af Jylland står vi klar til at give dig den ultimative fartoplevelse på vand i de kendte RIB-både.

Drømmer du om en actionmættet oplevelse med fart over feltet og vand i håret? Eller skal du have en ganske særlig transport for at imponere din partner? Hvor vindblæst du vil ende med at føle dig, er helt op til dig og dit behov for fart. Uanset begivenhed tilbyder Fireflyes.dk og vores RIB-båd den ultimative fartoplevelse med familien og/eller vennerne. Der vil være rig med mulighed for at forevige turen med vennerne for at imponere med din vindblæste frisure fremover.

Som altid tilpasses vores tilbud til dine ønsker for at skabe en unik oplevelse efter dit behov. Alt efter om det bare er for at få adrenalinniveauet op eller at overraske gæsterne, sørger vi for vind i håret. Uanset alder vil alle få en oplevelse, de sent vil glemme.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

star star star star star
Nanna Hedegaard

Kan bestemt anbefales! Virkelig en fed og sindsygt sjov oplevelse. Super sødt personale, der står klar til at give en fantastisk oplevelse. 🤗🌼😎

star star star star star
Pia Maria Mortensen

Den bedste oplevelse og tur. Det var så sjovt og spændende. Personalet er helt fantastiske

star star star star star
Anne Valter

Så fed en tur. Sjov, fart og masser af grin kombineret med lidt historie om Aalborg. Det SKAL snart prøves igen. Kanon personale som får min bedste anbefaling.

star star star star star
Rune Slot Jensen

Vi siger mange tak for den fedeste tur her i Thisted.

Facebook placeholder
star star star star star
Amalie Iisager Berg

FEDSTE OPLEVELSE!! Kan klart anbefales. Nogle venner og jeg tog en spontan beslutning om at prøve fireflyes, og aldrig har jeg prøvet noget så fedt og ikke mindst sjovt 🌊😇😆

star star star star star
Søren Jeppesen

Fantastisk tur i Skagen 😜 kan varmt anbefales
Skipper kan sit kram 👍