Eventsejlads til polterabend

Forbered dig på en vild polterabend

Skal polterabenden have den vildeste og hurtigste start på dagen, så kan vi lave det bedste tilbud til den vildeste polterabend. Spænd parykken rigtig godt fast og husk at sige skål inden I går ombord, for vandet flyver højt og fortynder alligevel champagnen.

Forbered dig/ jer på at komme hurtigt ud af starthullerne og få blæst lakken ud af håret. Farten er ekstrem høj, og det er derfor intet problem at komme vidt omkring. Her handler det bare om hvem der skal sidde forrest og få mest vand i ansigtet. Måske der skal sørges for et ekstra sæt tøj til den vordende brud eller gom.

En god polterabend kræver unikke ‘once in a lifetime’-oplevelser, og vi vil gerne være med til at sikre den en god portion minder. En portion minder, der er fyldt med latter og vand i håret. Turen varer cirka en time.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

star star star star star
Nanna Hedegaard

Kan bestemt anbefales! Virkelig en fed og sindsygt sjov oplevelse. Super sødt personale, der står klar til at give en fantastisk oplevelse. 🤗🌼😎

star star star star star
Pia Maria Mortensen

Den bedste oplevelse og tur. Det var så sjovt og spændende. Personalet er helt fantastiske

star star star star star
Anne Valter

Så fed en tur. Sjov, fart og masser af grin kombineret med lidt historie om Aalborg. Det SKAL snart prøves igen. Kanon personale som får min bedste anbefaling.

star star star star star
Rune Slot Jensen

Vi siger mange tak for den fedeste tur her i Thisted.

Facebook placeholder
star star star star star
Amalie Iisager Berg

FEDSTE OPLEVELSE!! Kan klart anbefales. Nogle venner og jeg tog en spontan beslutning om at prøve fireflyes, og aldrig har jeg prøvet noget så fedt og ikke mindst sjovt 🌊😇😆

star star star star star
Søren Jeppesen

Fantastisk tur i Skagen 😜 kan varmt anbefales
Skipper kan sit kram 👍