Eventsejlads til fødselsdag

En actionfødselsdag, du sent vil glemme

Skal din fødselsdag være en, du sent vil glemme? Skal den være pakket med fart og spænding, så det suser i maven? Så er vores skipper med sin RIB-båd klar til at give dig en ultimativ fødselsdagsoplevelse, som hele selskabet vil snakke om længe efter.

Om du holder en lille intim fødselsdag for de nærmeste venner, eller det er hele familien, der skal overraskes med en hårrejsende sejltur, så kan vi sørge for begge dele. Kaffen og kagen skal I måske nok vente med til efter turen. Vandet kan sprøjte højt, og måske familien skal have noget at varme sig på efter turen.

Din fødselsdag skal være unik, og derfor skal dine ønsker også opfyldes så godt, som vi kan. Vil du have den hurtigste tur i båden alene som start, så finder vi ud af det. Skal børnene få en oplevelse, de kan drømme om både i dagtimerne og om natten, så er vi også klar til at sørge for det.

Kontakt os for at vi kan være med til at gøre din fødselsdag til noget ganske særligt.

star star star star star
Nanna Hedegaard

Kan bestemt anbefales! Virkelig en fed og sindsygt sjov oplevelse. Super sødt personale, der står klar til at give en fantastisk oplevelse. 🤗🌼😎

star star star star star
Pia Maria Mortensen

Den bedste oplevelse og tur. Det var så sjovt og spændende. Personalet er helt fantastiske

star star star star star
Anne Valter

Så fed en tur. Sjov, fart og masser af grin kombineret med lidt historie om Aalborg. Det SKAL snart prøves igen. Kanon personale som får min bedste anbefaling.

star star star star star
Rune Slot Jensen

Vi siger mange tak for den fedeste tur her i Thisted.

Facebook placeholder
star star star star star
Amalie Iisager Berg

FEDSTE OPLEVELSE!! Kan klart anbefales. Nogle venner og jeg tog en spontan beslutning om at prøve fireflyes, og aldrig har jeg prøvet noget så fedt og ikke mindst sjovt 🌊😇😆

star star star star star
Søren Jeppesen

Fantastisk tur i Skagen 😜 kan varmt anbefales
Skipper kan sit kram 👍