Eventsejlads til firma

Kollegialt samvær

Står I og mangler en god oplevelse sammen med kolleger, både nye og gamle, har vi en måde at ryste jer sammen på. Sejler I en tur med os, får I en helt anden oplevelse sammen, som vil garantere latter i frokoststuen i lang tid fremover.

Fireflyes.dk sørger for vind i håret og skaber rammerne for latter i lungerne til det bedste sociale fyraftensarrangement. Det er en unik måde at lære sine kolleger at kende på uden for arbejdspladsen, og den stille kontormus viser sig måske at være den største adrenalinjunkie.

Vi kan tilbyde pakker, der sammensættes efter, hvor mange kolleger I er, og hvor mange gange RIB-båden skal sættes i højeste gear med maksimal hastighed.

Vi samarbejder med andre firmaer, der sejler lige så stærkt som os, så de større grupper af kolleger kan få oplevelsen sammen.

Kontakt os for at få et tilbud på en firmatur med vores RIB-båd.

star star star star star
Nanna Hedegaard

Kan bestemt anbefales! Virkelig en fed og sindsygt sjov oplevelse. Super sødt personale, der står klar til at give en fantastisk oplevelse. 🤗🌼😎

star star star star star
Pia Maria Mortensen

Den bedste oplevelse og tur. Det var så sjovt og spændende. Personalet er helt fantastiske

star star star star star
Anne Valter

Så fed en tur. Sjov, fart og masser af grin kombineret med lidt historie om Aalborg. Det SKAL snart prøves igen. Kanon personale som får min bedste anbefaling.

star star star star star
Rune Slot Jensen

Vi siger mange tak for den fedeste tur her i Thisted.

Facebook placeholder
star star star star star
Amalie Iisager Berg

FEDSTE OPLEVELSE!! Kan klart anbefales. Nogle venner og jeg tog en spontan beslutning om at prøve fireflyes, og aldrig har jeg prøvet noget så fedt og ikke mindst sjovt 🌊😇😆

star star star star star
Søren Jeppesen

Fantastisk tur i Skagen 😜 kan varmt anbefales
Skipper kan sit kram 👍