Køb billetter

Powered byBilletFix

Bookning af Eventsejlads

Alle priser er som udgangspunkt fra Aalborg. Andre starts steder kan aftales.

Vi kan have 11 passagerer med i båden, men samarbejder med andre både hvis behovet er der.

Priser til PRIVATE der er fritaget for moms 
30 min transport sejlads fra A til B2.500.-
60 min transport sejlads fra A til B4.300.-
Aalborg - Hals retur med 1 times ophold4.500.-
Aalborg - Nibe retur med 1 times ophold4.300.-
Aalborg - Gjøl retur med 1 times ophold3.000.-
Aalborg - Thisted retur med 1 times ophold9.400.-
Løgstør - Skive med 1 times ophold7.900.-
Mors rundt med 1 times ophold7.900.-
Thisted - Fur med 1 times ophold5.900.-
Priser er plus moms 
30 min sejlads2.500.-
60 min sejlads4.300.-
Aalborg - Hals retur med 1 times ophold4.500.-
Aalborg - Nibe retur med 1 times ophold4.300.-
Aalborg - Gjøl retur med 1 times ophold3.000.-
Aalborg - Thisted retur med 1 times ophold9.400.-
Guidet tur i Aalborg havn 30 min max 10 personer 2.850.-
Guidet tur i Aalborg havn 60 min max 10 personer 5.000.-
Løgstør - Skive med 1 times ophold7.900.-
Mors Rundt med 1 times ophold7.900.-
Thisted - Fur med 1 times ophold5.900.-

RIB båden er udstyret med to kraftfulde 350 hestekræfters Mercury Verado-motorer, som kan sende dig og dine kollegaer af sted med en topfart på 100+ km/t (60-70 knob).

Fireflyes laver adrenalinpumpende sejlture i Aalborg og resten af Jylland. Båden har plads til 11 gæster. vi henvender os til alle der ønsker uforglemmelig oplevelse på vandet.

Båden er godkendt af Søfartsstyrelsen og lever op til alle gældende sikkerheds krav.

Alle vores redningsveste er Solas godkendte veste, med dobbelt lunge.
Vi har vind- og regntætte flydedragter som kan bæres hvis vejret driller. Inden vi afsejler bliver der afholdt en kort og præcis sikkerheds-briefing.

Vi sejler kun ud i vejrforhold som giver en sikker og tryk tur. Viser havet tænder kan turen oftes lægges om efter vind og bølger. Fireflyes tager forebehold for aflysninger pga. vejret.

Rygning om bord er ikke tilladt.

Handelsbetingelser

Priser:

 

Alle priser på web sitet angives inkl. samtlige afgifter og skatter m.m og er i danske kroner (DKK). Pris omfatter bestilte tur/transport + eventuelle tilvalg. Undtaget herfor er eventuelle havneafgifter. Reservationsgebyr udgør 25% af totalbeløb og kan ikke refunderes. Sejlads af indre Danske farvande er fritaget moms.

 

Firmakunder:

 

Faktura fremsendes som pdf-fil til rekvirent via mail.
Privatekunder: Depositum skal indbetales straks efter reservation. Restbeløb kontant eller MobilePay til 41990 før sejlads.
 Indbetalt depositum returneres ved rettidig afbestilling.
Virksomheder kan betale via faktura, hvor beløbet skal overføres til vores bank (se bankoplysninger nedenfor) indenfor gyldig betalings periode der vil fremgå af den individuelle faktura.

 

Levering:

 

Sejlads afvikles i hht. aftalegrundlaget i mail. Herunder afgangstid, mødested, varighed og destination.
Hvis der er noget der ikke stemmer overens med det bestilte, skal du omgående efter modtagelse af bekræftigelse tage kontakt til Fireflyes.dk med henblik på at afhjælpe evt. fejl.

 

På dagen for selve sejladsen/arrangementet gælder:

 

Aftalt tid er afgangstidspunktet. Mødetid er minimum 15 min. før afgang på aftalt sted. Ved forsinket fremmøde, og i fald det er muligt / nødvendigt kan sejltiden forskydes ækvivalent med forsinkelsen mod betaling af ventetiden. Gældende takst for ventetid fremgår under priser. pr. påbegyndt halve time.

 

Fortrydelsesret:

 

Ifølge e-handelsloven er der normalt 14-dages fortrydelsesret ved handel via Internettet. Dette gælder dog ikke for transport jfr. Forbrugeraftaleloven § 9, stk. 2 og § 17, stk. 2. Det anbefales derfor at reservister hurtigst muligt tager kontakt til Fireflyes.dk via mail, såfremt det måtte blive nødvendigt at ændre eller annullere en booket tur.

 

Afbestillingsregler:

 

Indbetalt depositum returneres ved rettidig afbestilling.
Afbestilling eller nedjustering af sejltid/omfang skal ske med mindst 14 dages varsel før aftalt sejlads.
Afbestilling/nedjustering skal ske skriftligt/via mail. Refundering af reservationsgebyr. Reservationsgebyr udgør 25% af totalbeløb.
Senere afbestilling/nedjustering kan ikke finde sted og reservation faktureres til fuld pris.
Udgår enkelte fartøjer under stor-arrangementer gives refusion i hht. den af stor-arrangementes procentvise nedjustering og kun i forhold til prisen for det enkelte fartøj. Gennemføres stor-arrangement trods frafald, uden betydelig gene for rekvirent, sker refusion per kulance. For fireflyes.dk eventuelle formidling af omkostninger til tredjepart i forbindelse med afvikling af arrangementer (f.eks. leje af land/vandareal, deposita, eksternt udstyr, mandskab, fartøjer, ect. ect.) Gælder vort reservationsgebyr og tredjeparts handelsbetingelser.

Force majeure:

 

Under forhold hvor bestilt sejlads umuliggøres af teknisk nedbrud, havari eller uvejr og derfor helt eller delvis må aflyses fra vores side, kan Fireflyes.dk ikke gøres ansvarlig for rekvirents evt. økonomiske tab.

 

Vigtigt:

 

Aftalt tid er afgangstidspunktet. Mødetid er minimum 15 min. før afgang på aftalt sted. Ved forsinket fremmøde og i fald det er muligt og eller nødvendigt kan sejltiden forskydes ækvivalent med forsinkelsen mod betaling af ventetiden.
Takst for ventetid: Dkr. 900,- pr. påbegyndt halve time.
Billetter og gavekort kan ikke refunderes efter pladsreservation.

 

Reklamation:

 

Vi leverer service ydelser og tager dette meget alvorligt. Hvis der mod al forventning skulle opstå et problem under en tur på et af vores fartøjer eller i forbindelse med andre ydelser købt gennem Fireflyes.dk, skal du straks orientere os eller en af vores samarbejdspartnere.  Vi eller vores samarbejdspartnere vil omgående gøre en indsats for at løse problemet.
Ombord på vores fartøjer bør du altid henvende dig hos bådføreren, hvis noget i forbindelse med din sejlads med Fireflyes.dk ikke lever op til dine forventninger. Vores personale vil gøre, hvad de kan for at finde en løsning om bord og kompensere for oplevelser, der ikke har levet op til dine forventninger. På den måde har vi en mulighed for at håndterer problemet med det samme og, så vidt det er muligt, at finde en løsning til dig.
I tilfælde af, at et problem ikke kan løses ombord, og du har en klage over os, er du velkommen til at rette telefonisk eller skriftlig henvendelse til vores kundeservice. Vi beder dig kontakte os inden for rimelig tid efter, at du opdagede manglen, og senest 2 måneder fra den dato hvor tjenesteydelsen skulle have været udført. I modsat fald mister du retten til at klage over mangelen.
Du kan sende din klage til vores kundeservice via mail: book@fireflyes.dk eller per telefon +45 2254 2100. Når du indsender en klage, skal du skrive dit bookingnummer samt dato og klokkeslet for den pågældende tur. Samtidig skal du angive dine telefonnumre i dag og aftentimer således at vi har bedst mulighed for at undersøge sagen til bunds og give dig hurtigst mulig svar på din henvendelse.

 

Fortrolighedspolitik:

 

Fireflyes.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Fireflyes.dk vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Fireflyes.dk vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Vores konto oplysninger

Bank: Sparekassen Vendsyssel
reg nr. 9070  konto nr. 16 22 93 50 54
iban-kontonummer: dk0290701622935054
MobilePay til 41990

Sikkerhedsinstruks

Læs vores sikkerhedsinstruks her:

Handelsbetingelser

Download handelsbetingelser her: